Product retourneren?

Het kan wel eens voorkomen dat u uw internet bestelling retour wilt sturen. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze winkel in Jubbega zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Fietsen mag u zelf terugbrengen naar onze winkel of wij regelen dat de fiets bij u thuis wordt op gehaald. De verzendkosten van een fiets zijn €35,- en voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@desingeltweewielers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voor aankopen bij ons in de winkel geld dat u deze heeft kunnen uitproberen en testen. Mocht het zo zijn dat u binnen 14 dagen spijt heeft van uw aankoop in onze winkel dan proberen we een passende oplossing te vinden, de herroepingsplicht zoals boven beschreven geldt niet voor aankopen in onze winkel. Maar natuurlijk komen we er altijd uit.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@desingeltweewielers.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.