Uw fiets of E-bike verzekeren

Een nieuwe fiets, daar hoort de allerbeste verzekering bij. Want iedereen wil natuurlijk wel graag mobiel blijven. Gelukkig kan dat met onze ENRA fietsverzekering. Want die verzekerd u 1, 3 of vijf jaar lang van blijvend fietsplezier. U kunt zowel fietsen als e-bikes, nieuw en gebruikt, verzekeren.

U kunt deze fietsverzekering bij ons afsluiten, kom langs in onze winkel of bel ons; we kunnen het ook telefonisch voor u regelen.

Basisverzekering

Wilt u uw fiets voordelig tegen diefstal verzekeren? Dan is de ENRA basis een goede keuze. Dit is een diefstal verzekering zonder extra’s. Omdat uw fiets na verloop van tijd minder waard wordt, vindt er vanaf het eerste jaar afschrijving plaats. Wordt uw fiets gestolen? Dan heeft u recht op de aanschafwaarde min de afschrijving.

Optimaal diefstal

Bij deze diefstal verzekering vind er geen afschrijving plaats op uw fiets. Hierbij is het ook mogelijk om Europese Pechhulp erbij af te sluiten.

Optimaal casco

Met de meest uitgebreide verzekering kunt u altijd en overal onbezorgd fietsen. Met de optimaal casco verzekering bent u verzekerd tegen diefstal en schade. Er vindt geen afschrijving plaats op nieuwe fietsen gedurende de verzekerde periode. Ook verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittende verzekering en pechhulp service in Europa zijn standaard inbegrepen.

Racefietsen/mountainbikes en highspeed fietsen

U kunt bij ons ook een optimaal casco verzekering afsluiten voor uw racefiets/ mountainbike of high speed.

Europese pechhulp 24/7

Komt u onverwachts met pech onderweg te staan? Of is uw fiets gestolen? Valt de Europese pechhulp onder de dekking van uw fietsverzekering, dan haalt de pechhulpservice u en uw fiets op en brengt u naar het beginpunt van uw fietsrit.

Klik hier voor het dekkingsoverzicht.