De X-Omega 2021 model.

Hij is binnen! het 2021 model RIH x-Omega.

Kom hem bewonderen en uittesten!

Deze e-bike is bij RIH geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van een krachtige middenmotor (75 Nm), die fraai is geïntegreerd in het frame.

De RIH X-Omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. Deze elektrische fiets combineert alle voordelen van de andere elektrische modellen van RIH, met een extra krachtige motor die wanneer het nodig is, zoals in heuvelachtig gebied, extra power kan leveren.

De batterij  heeft een capaciteit van 500 Wh. Doordat het totale systeem efficiënt ontworpen is, staat dit garant voor een groot bereik. Bij gemiddeld gebruik is 80 km. gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden is zelfs een afstand van 150- km. haalbaar.

Dankzij de hoogwaardige Shimano hydraulische schijfremmen kunt u de remkracht perfect doseren met slechts weinig handkracht. De verende voorvork is een luxe monoshock met moderne uitstraling en lager gewicht.

Verder is de RIH X-Omega voorzien van een Nuvinci-naaf die traploos schakelen mogelijk maakt, zelfs als de trapondersteuning uit staat. Zo kunt u altijd de perfecte versnelling vinden bij de gewenste ondersteuning.

Verkrijgbaar in zowel dames als heren en lage instap uitvoering.

X Omega 3 Dames low

X Omega 3 Heren

X Omega 3 Dames sportief

 

  • In de kleur mat zilver blauw
  • Framematen lage instap; 49 cm en 54 cm
  • Framematen dames; 49 cm, 54 cm, 58 cm, 62 cm
  • Framematen heren; 52 cm, 56 cm, 60 cm, 65 cm

Instaphoogte lage dames fiets 41 cm.

Instaphoogte damesfiets 47 cm.

Gewichtsindicatie 24 kg. excl.. batterij (gewicht batterij 3,7 kg.)

Wij verkopen het complete assortiment RIH fietsen.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk het complete aanbod RIH elektrische fietsen

Bekijk het complete aanbod RIH stadsfietsen.

Wij hebben alle RIH fietsen op voorraad en ook alle E-bike systemen in onze winkel staan, zodat u uitgebreid kunt proeffietsen!