Batavus scoort in de AD Nationale Schoolfietstest!

 

De uitslag is bekend van de Nationale Schoolfietstest van het Algemeen Dagblad. De Fonk E-go Plus is beoordeeld met een 8,8 in de categorie elektrische schoolfietsen. De Batavus PACKD 3 krijgt een 8,4 in de categorie niet-elektrische schoolfietsen. Een score waar we trots op zijn!

Tijdens het testen van de fietsen letten de scholieren op rijeigenschappen, comfort en prijs/kwaliteit. In de categorie elektrische fietsen testten de scholieren daarnaast nog specifiek op motorondersteuning en displaybediening.

Een 8,8 voor de Batavus Fonk E-go Plus
De Fonk E-go Plus is de ideale fiets voor de ritjes van en naar school. De E-motion middenmotor geeft een krachtige ondersteuning: geen heuvel te stijl en geen rit te lang. Er is op elk detail gelet, van minimalistisch design tot aan veilige ledverlichting. Bovendien is er nagedacht over het voorkomen van typische stadsschade. De verlichting is zo ontworpen dat je het niet makkelijk kapot stoot en de kabels zijn slim weggewerkt zodat je niet blijft haken aan een andere fiets.

Een 8,4 voor de Batavus PACKD 3
De PACKD 3 is een trendy transportfiets en van alle gemakken voorzien. Met de stevige voor- en achterdrager, die voorzien zijn van trendy planken met snelbinder, is het meenemen van zware schooltassen gemakkelijk. Op het luxe verende zadel zit je altijd comfortabel en met de tweepootstandaard en stuurslot staat de fiets altijd stabiel.

Kijk voor de PACKD 3 hier.

Kijk voor de Fonk  E-go Plus hier.

Terug naar overzicht