Merk

Frametype

Versnellingen

  • 1 (15)
  • 3 (56)

Kleur

meer / minder tonen

Filter op

  • 1 (15)
  • 3 (56)

Wielmaat

Framemaat

meer / minder tonen

Online kinderfiets kopen van Volare?

Volarie kinderfietsen, fietsen van goede kwaliteit voor een normale prijs. Geen China productie. De kinderfietsen van Volare zijn onafhankelijk getest door Intertek of SGS volgens de strengste Europese kwaliteitseisen ISO 8098. Daarom is Volare dé specialist in veilige en betrouwbare kinderfietsen. Voor elk kind heeft Volare wel een passende fiets en dat voor zulke kindvriendelijke lage prijzen!

Volare fietsen bij De Singel Tweewielers

De Singel Tweewielers is officiële dealer van Volare fietsen. Wij hebben een groot assortiment van kinderfietsen tot autopeds en skelters. Alles van Volare is aanwezig in onze webshop. Volare staat bekend om de goede prijs en kwaliteitsverhouding. Kinderen groeien snel en zijn snel hun fiets ontgroeid. Volare fietsen zijn betaalbare fietsen voor jouw kind(eren). Het is dan ook zonde om een dure fiets te kopen voor je kind(eren) die zij snel zijn ontgroeid.

Volare jongensfietsen

De Volare jongensfietsen zijn modern, stoer en vrolijk. Wij hebben verschillend en uitgebreid assortiment Volare jongensfietsen. Ben je opzoek naar een stoere Spiderman, Paw Patrol of een snelle Cars fiets? Bij De Singel Tweewielers zijn ze verkrijgbaar! Volare jongensfietsen zijn verkrijgbaar met wielmaat 10 inch tot 28 inch. Benieuwd welke fietsmaat het beste bij jouw kind past? Probeer de fiets dan eerst uit door je kind op de fiets te zetten. Een van de voeten dient met gestrekt been op het onderste pedaal te rusten. Zet je kind niet op een te grote fiets, dit kan als angstig ervaren worden, omdat de fiets niet goed onder controle kan worden gehouden.

Volare meisjesfietsen

De Volare meisjesfietsen zijn vrolijk, hip en sprookjesachtig. Je dochter zal als een prinses over het pleintje, de straat of achter op de plaats fietsen. De fietsen hebben een Disney-look, zoals Frozen, Princess en Minnie Bow-tique of een leuke Woezel & Pip design. Laat je dochter het genot van fietsen leren op een Volare meisjesfiets!

Welke wielmaat past het best bij mijn kind?

In onderstaande tabel staat bijbehorende leeftijd en lengte van kinderen die horen bij de wielmaat in inches.

Volare Kinderfietsen:

Wielmaat in inches
LeeftijdLengte kind in cm
10 inch2 tot 4 jaar90 cm
12 inch3 tot 4,5 jaar92 – 104 cm
14 inch3,5 tot 5 jaar98 – 110 cm
16 inch4 tot 6 jaar104 – 110 cm
18 inch4 tot 7 jaar104 – 116 cm
20 inch6 tot 8 jaar116 – 122 cm
24 inch8 tot 10 jaar128 – 140 cm
26 inch9 tot 12 jaar140 – 152 cm

Heb je advies nodig? Neem dan contact op met De Singel Tweewielers.